IDEAS BECOME REALITY

Reviews

Niet alles kunnen printen, maar wat geprint is is van goede kwaliteit
Rienk

Prima eerste kennismaking met René. Het proefje dat ik besteld had was ter kennismaking van kleur, gladheid en sterkte. Dat is goed gelukt en een bruikbare ervaring voor andere objecten. Bedankt, het prijkt nu op de geplande nok van het schuurtje, wel heel groen!
Ruud

Zeer goed resultaat geleverd met een SLS print. De snelle reactie en service hebben de samenwerking tot een plezier gemaakt.
Victor

Fantastische print !!!!!
Sjors

Na het nodige tekenwerk heeft René het voor elkaar gekregen om een prachtige knop te maken. Gedurende de relatief korte periode heeft hij me steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zijn eigen kritische noot werd hierin ook niet vergeten waardoor hij steeds op zoek ging naar een beter resultaat. René, dank voor de hulp aan een stuk techniek van ruim 80 jaar oud ! Succes met de vele opdrachten die nog zullen volgen.
Mario

Another print, another challenge. It worked out very great, we even met today for some demoing. Was awesome!
Jos

Ik wist niet dat met 3D zoveel mogelijk is. Ik ben ontzettend blij met de 3D van mijn zwangere buik. Een tastbare herinnering van een prachtige buik. Door René is dit mogelijk gemaakt, niet goedkoop maar het resultaat mag er zijn en ik ben er erg blij mee! René bedankt, je bent een perfectionist en dat zie je terug in het eindresultaat!
Kim

Zeer tevreden! snelle levertijd, goede communicatie, goede kwaliteit!
Joran

My second order at René's, and again an excellent print! Fast communication, high quality and picked up the next day after it was printed. I'll keep printing at this Hub for sure!
Jos

René was zeer professioneel en gaf goede feedback. Super goede service en snelle communicatie, ook word je de hele tijd up to date gehouden over je 3D print. Heel erg bedankt !!
Noella

Top kwaliteit, tot de volgende versie..
Matthijs

René dank je! leuk je te hebben leren kennen. tot de volgende klus!
Oscar

Ik had (onhandig gepland) een spoedprojectje. René was aardig en flexibel genoeg om een uitdagend ontwerp binnen een dag voor mij te printen. Ook heeft hij goed advies gegeven over afmetingen/opvulling ed. Zoals de andere reviewers ook zeggen: René is zeker aan te raden, en in de toekomst zal ik zeker weer opdrachten bij hem laten printen!
Joey

Dit was mijn eerste print job die ik heb laten maken. Ik had vooraf geen duidelijke verwachtingen van de kwaliteit die geleverd zou kunnen worden en of het model wel te printen was. René heeft mij goed vooraf geïnformeerd en was erg duidelijk in zijn communicatie. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden over het eindresultaat en de snelheid. Ik weet zeker dat ik de eerst volgende keer weer een opdracht bij René zal neerleggen.
Patrick

De samenwerking met René is goed verlopen. De communicatie verliep soepel. In eerste instantie nam die telefonisch contact op wat ik als prettig ervaarde. Mede omdat je dan direct de printopdracht duidelijk kan bespreken. Daarnaast word je goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van de printopdracht. Kortom een goede hub tegen een scherpe prijs!!
hBart

Very helpful on sorting out issues and technical details - even informed me about a small design mistake I made and got it corrected before we went into print. Very good service!
Arie

Snelle reactie, Professionele begeleiding, en een mooi resultaat. Al met al ben ik zeer tevreden René bedankt !
Louis

René is very helpful and fast! I contacted him a few months ago for a prototype print, but he was busy at that time. Last week I came back with a fully working design ( Tricopter base ) and René helped me by giving feedback. The first print didn't succeed because of some minor problems, but that was no problem and proceeded to a second try. He even provided some pictures and video of the process! Picked it up the same day when it was printed and was very nice! I'm looking forward to finishing my project with René, thank you!
Jos

Working with Rene on this 3D experiment was a pleasant journey. Rene has great knowledge and gives very good advice. I can really recommend him for any 3D print job.
Ronald

Zeer goede service en communicatie en ondanks druk schema toch binnen paar dagen al op te halen. Kwaliteit is hoog en is met veel aandacht aan gewerkt. Echte aanrader. René bedankt!
Joost

Ik wist niet dat met 3D zoveel mogelijk is. Ik ben ontzettend blij met de 3D van mijn zwangere buik. Een tastbare herinnering van een prachtige buik. Door René is dit mogelijk gemaakt, niet goedkoop maar het resultaat mag er zijn en ik ben er erg blij mee! René bedankt, je bent een perfectionist en dat zie je terug in het eindresultaat!
Kim

Wij zijn tot nu toe zeer tevreden over onze 3D beeldjes van 3Drene. Alles is helemaal goed verlopen. De scan-sessies zijn bij alle twee de keren heel leuk en gezellig geweest. De eerste lichting 3D beeldjes waren we tevreden over op een klein dingetje na maar daar wordt aan gewerkt. Verder zou ik 3Drene zeker bij vrienden aanbevelen dat hebben we trouwens al gedaan.
Yvonne  

Ik ben zeer tevreden met de geprinte producten. De onderdelen die ik heb laten printen zijn voor structurele doeleinden en de print techniek is daar sterk genoeg voor. De ervaring die Rene heeft in het 3d printen is te zien in zijn producten. Het helpt om zoveel mogelijk informatie te geven over waar het gewenste print object bedoeld voor is. Er wordt dan een optimale configuratie voor het product gekozen, wat betreft materiaal keuze, print dichtheid, afwerking en prijs.
Victor

Goeie eerste ervaring. Heel behulpzaam, goede en snelle communicatie.
Jan Paul

Snel, vriendelijk en het printje was van hoge kwaliteit.
Charles

I definitely recommend René. He's been very helpful and has explained a lot about how the printer works and what material I should choose. After everything was set, the print (4 fins for a water rocket) was finished very soon after and we picked it up the next day. Thanks René!  
Oscar

Super werk! Super snelle reactie en professionele hulp
Levi

Thanks René! Werkt prima
Oscar

René heeft een paar onderdelen voor een lamp van mij geprint, hierbij heeft hij mij uitstekend geholpen en meegedacht over de best haalbare resultaat. Ik heb veel nieuwe kennis opgedaan door zijn uitleg. Zeker een aanrader, ik zit al nieuwe objecten te ontwerpen voor deze hub.
David

Zeer positieve ervaring! René is ontzettend behulpzaam en denkt goed mee met de klant. René houdt je goed op de hoogte en stuurde mij zelfs foto's van het fabricageproces. Ik heb veel van hem geleerd over 3D printen. René' is een echte aanrader!
Jan